Meer resultaten voor opstrijkbare logo's

   
 
opstrijkbare logo's
 
Geborduurde logo's.'
Gaat u dus snel naar http//www.emblemenborduren.com: voor het ontwerpen en bestellen van onze instrijkbare logos ipv geborduurde logos. Enkele voordelen van onze opstrijkbare logos ipv geborduurde logos kort op een rij: Eenvoudig zelf ontwerpen: op http//www.emblemenborduren.com: het gewenste formaat kiezen, uw eigen plaatje of logo inladen, eigen tekst invoeren, en klaarTopkwaliteit: 100% fotokwaliteit en kookwas en zelfs chemisch reinigbaar.
Nominette.
Het kiezen van de patronen, de stof zoeken en vinden, een groot feest voor een DIY-er. Maar het allerleukste blijft wel de afwerking, het eindresultaat in zicht en nu de finishing touches; je eigen label op je creatie naaien is de kers op de spreekwoordelijke taart!
Geborduurde opstrijkbare applicaties Oeteljee Den Bosch.
Opstrijkbare reflecterende applicatie brandweerautootje. Leuke applicatie van een brandweer ladderwagen.Eenvoudig opstrijkbaar.Leuk ter decoratie op een broek, cap, shirt enz. Het grijze gedeelte van de applicatie reflecteert. Afmeting: 45 x 35 mm. 2, 25 Bestellen. Applicatie meisje Oetel Kikker. Zo schattig deze meisjes Oetel opstrijkbare applicatie met roze rokje.
Ontwerp je eigen embleem of label embleem.nl.
Het logo heeft dus altijd een achtergrond. Transfer emblemen met transparante achtergrond. Alleen het logo is zichtbaar. Beide soorten kunnen met een strijkbout op de kleding worden aangebracht. De opdek emblemen zijn kookwasbestendig en de transfer-emblemen zijn op 40 graden wasbaar.
StrijkLogo: strijk logo's' op kleding en shirts bedrukken in fullcolor kwaliteit bij StrijkLogo.nl.
Verwaijen, Delft: Ik" en mijn collega hebben hier al een paar keer besteld en wij zijn erg tevreden over het resultaat op onze werkkleding, prima materiaal, goede afdruk, betaalbare prijs, complimenten, bedankt." Wat is het verschil tussen geborduurde logo's' en strijk logo's?
Strijkapplicaties.
Strijkapplicatie Engelse Drop is te verkrijgen in onze. Wij waren op zoek naar mooie kwalitatief goede logo's' voor kleding van ons nieuwe bedrijf. Sara was enorm behulpzaam, dacht mee en zorgde voor een snelle levering! De applicaties blijven hartstikke netjes na meerdere malen wassen!
Patches en strijkapplicaties Veritas.
Patches en strijkapplicaties. vorig 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 23 next. Toon alle filters. Knie en elleboogstukken 19. Opstrijkbare motieven 406. Patch met kat 32x35cm., Patch met lama 4x72cm., Set van 3 patches met sterren 25-18-18cm.,

Contacteer ons