Resultaten voor bandleden gezocht

   
 
bandleden gezocht
 
Gitarist gezocht Dé Muzikantenbank.
Gitarist gezocht in Tiel Gelderland 106x bekeken. Op zondag 29 september zoeken wij een gitarist die tijdens een barbecue op Camping de Lievelinge Vuren, in de buurt van Gorinchem fijne achtergrondmuziek wil verzorgen en wil mee bouwen aan een hele fijne vibe tijdens een huwelijk.
Bandleden gezocht! Muzikanten Netwerk.
Laat ons weten dat je geïnteresseerd bent! Geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact op met Arash via onderstaande contactgegevens.: Categorieën Gelderland, Vacatures Tags band, bas, coverband, gitaar, piano, pop, rock, toetsen Berichtnavigatie. Vorig bericht Vorige Blaaskapel Amicitia Lienden zoekt. Volgend Bericht Volgende Gezocht!
Gitarist gezocht NEDERLANDS CENTRAAL MUZIKANTENREGISTER.
in 0 band 05.07.2018 Gitaarspeler gezocht Etten In de categorie Soul, Jazz en Funk lekker muziek maken en af en toe de planken op. Heerenveen Zanger/Zangeres zoekt Gitarist Jazz Blues/Swing Kleinkunst. in 0 band 04.07.2018 Zoekt gitaarspeler Heerenveen Gitarist gezocht voor oude Nederlandstalige liedjes in retrostijl, ik sta ook open voor andere stijlen.
Gitarist gezocht Muzikantenbank.NET.
Gezocht, voor een beginnende allround Coverband jaren 60 tot 90 een Toetsenist en een Gitarist, let wel de bandleden 2 hebben al halve eeuw ervaring! Na voldoende te hebben gerepeteerd.1 a 2 maal per week is er voldoende werk. Coverband zoekt gitarist.
Bandledengezocht.nl Home.
vinden van Bandleden. Muzikanten voor Muzikanten. Het gratis platform of muzikantenbank biedt muzikanten de gelegenheid om laagdrempelig, snel en een advertentie te plaatsen of hierop te reageren. Bandledengezocht.nl is een initiatief van muziekliefhebbers, allemaal vrijwilligers! Het platform groeit snel. Mede door samenwerking met gerelateerde Facebookgroepen.
Factorium Podiumkunsten nieuws bandleden gezocht voor the young ones.
Bandleden gezocht voor the Young Ones. Ben je tussen de 14 en 18 jaar en ben je blazer, gitarist, drummer of keyboard speler dan kun je meespelen in de jongeren bigband the Young Ones. Kom een keer kijken of meedoen!
Muziek maken en Bandleden Marktplaats.nl.
Profiel toetsenist kom je met jouw pianospel dicht in de buurt van david paich? Kun jij goed soleren, samenwerken met andere bandleden en je eigen partijen componeren? Je beheerst piano en synthesizer en het is meegenomen als je een tweede stem kunt zingen. Drummer gezocht voor big band.

Contacteer ons