Meer resultaten voor Sieradenmakers

   
 
Sieradenmakers
 
Tentoonstelling: Sieraden makers dragers De uitagenda van Leiden Leiden Stad van Ontdekkingen.
Met de komende wintertentoonstelling presenteert Museum Volkenkunde de grootste verzameling sieraden in een Nederlands museum ooit. Sieraden uit de museumverzameling aangevuld met hedendaagse sieraden van toonaangevende ontwerpers uit de hele wereld, meer dan 1000 in totaal, staan garant voor volop kijkplezier, verbazing en bewondering.
SIERADEN makers en dragers Volkenkunde.
Waar we minder vaak bij stil staan, zijn de sieradenmakers en de technieken die deze makers gebruiken. Daar brengt deze tentoonstelling verandering in. Ode aan sieradenmakers. De tentoonstelling is een ode aan de sieradenmakers. Eeuwenoude technieken vertellen een verhaal over cultuur, geschiedenis en identiteit.
SIERADEN makers dragers, tentoonstelling MUSEUM VOLKENKUNDE Leiden YouTube.
Sieraden uit de museumverzameling aangevuld met hedendaagse sieraden van toonaangevende ontwerpers uit de hele wereld, meer dan 1000 in totaal, staan garant voor volop kijkplezier, verbazing en bewondering. Behalve hoe mensen zich wereldwijd versieren, zoomt de tentoonstelling ook volop in op de makers, maaktechnieken en bijzondere verhalen.
Sieraden Makers en dragers Modemuze.
Sieraden maken mensen mooier en hebben vaak een betekenis. Waar we minder vaak bij stil staan, zijn de sieradenmakers en de technieken die deze makers gebruiken. Daar brengt deze tentoonstelling verandering in. Ode aan de sieradenmakers. De tentoonstelling is daarmee een ode aan de sieradenmakers.
Gratis toegang tot de tentoonstelling Change the System.
Met schelpen, vruchten, steen, met glas, goud en zilver en natuurlijk edelstenen. De tentoonstelling Sieraden Makers Dragers in Museum Volkenkunde in Leiden toont meer dan 1000 sieraden uit de museumverzameling, aangevuld met hedendaagse sieraden van toonaangevende ontwerpers uit de hele wereld.
Sieraden Makers Dragers Hedendaagse sieraden.
Daarnaast zijn ook werken te zien van eigentijdse sieraadontwerper s uit de hele wereld. In de eerste zaal van de tentoonstelling worden films naast elkaar op verschillende schermen geprojecteerd van dragers en makers van sieraden; zij vertellen over hun sieraden en hun werk.
SIERADEN makers en dragers: Nederlandse Kostuumvereniging.
Behalve hoe mensen zich wereldwijd versieren, zoomt de tentoonstelling ook volop in op de makers, maaktechnieken en bijzondere verhalen. Geen materiaal blijft daarbij ongebruikt: schelpen, vruchten en steen, maar natuurlijk ook glas, goud, zilver en niet te vergeten edelstenen als diamanten, saffieren en robijnen. De tentoonstelling is een ode aan de sieradenmakers.
De sieradenmakers Om Sieraden.
Sieraden met een verhaal. De verhalen over sieraden. Sieraden met een verhaal. De verhalen over sieraden. Annetje en Marjolein. Wie zijn wij. Wij zijn goudsmeden die met hart en handen in Atelier Goudwerk aan ons ambacht werken. Marjolein Müller en Annetje Bierma werken daar al enige tijd samen en geven ieder aan hun ontwerpen en werk een eigen gezicht.
Tentoonstelling: Sieraden makers dragers VVV NL.
Sieraden uit de museumverzameling aangevuld met hedendaagse sieraden van toonaangevende ontwerpers uit de hele wereld, meer dan 1000 in totaal, staan garant voor volop kijkplezier, verbazing en bewondering. Behalve hoe mensen zich wereldwijd versieren, zoomt de tentoonstelling ook volop in op de makers, maaktechnieken en bijzondere verhalen.

Contacteer ons